S-posti: info@huopalandia.fi

Ostoskorisi on tyhjä.

Paluu edelliselle sivulle

Huopatossut sisäkäyttöön

Laskeva

Taulukkona Listana

Sivu:
 1. 1
 2. 2
/ sivu
 1. Huopatossut huopapohjalla

  Huopatossut huopapohjalla

  Erittäin mukavat miesten ja naisten huopatossut paksulla huopapohjalla. Valikoimassa luonnonharmaat, ruskeat, siniset huopatossut. Kevyet, lämpimät ja kestavat. Leveä lesti. 100% lampaanvillaa.

  Lue lisää...
  45,00 €
 2. Huopatossut "Rusetti", käsityö

  Huopatossut "Rusetti", käsityö

  Tyylikkäät sisätossut naisille aidosta villasta. Huovutettu käsityönä, ilman saumoja. Koristeltu nahkarusetilla. Hyvin pehmeät ja lämpimät, mutta jalat eivät hikoile. Ihana lahjaidea!

  Pesuohjeet:käsinpesu 40 C vedessä saippualla.

  Lue lisää...
  65,00 €
 3. Huopatossut "Rakas koira"

  Huopatossut "Rakas koira"

  Tossut valmistettu kokonaan käsityönä huovuttamalla vettä ja saippua käyttäen. Jokainen pari on uniikki. Mukavat ja lämpimät. Hyvä lahjaidea koiraa rakastavalle ihmiselle!

  Lue lisää...
  68,00 €
 4. Huopapistokkaat nahkapohjalla

  Huopapistokkaat nahkapohjalla

  Aikuisten huopapistokkaat valmistettu kokonaan käsityönä. Nahkapohjat liimattu ja ommeltu käsin. Hyvin mukavat, lämpimät, mutta jalat eivät hikoile. Jokainen pari on uniikki. Valmistamme tilauksen jälkeen. Toimitusaika: 7-14 pv.

  Lue lisää...
  75,30 €
 5. Matalavartiset huopikkaat, käsityö

  Matalavartiset huopikkaat, käsityö

  Matalavartiset huopikkaat ohuella kumipohjalla huovutettu käsin. Jokainen pari on uniikki. Mukava käyttää ulkona ja sisätiloissa, jos jalat palelevat. Lämpimät, pehmeät. Hyvin kevyet.

  Lue lisää...
  140,70 €
 6. Pitsillä koristellut huopatossut

  Pitsillä koristellut huopatossut

  Tyylikkäät kotimaiset huopatossut valmistettu kokonaan käsityönä. Jokainen pari on laadukas ja uniikki. Mukava käyttää ympäri vuoden. Jalat pysyy lämpiminä, mutta eivät hikoile.

  Lue lisää...
  65,00 €
 7. Huopapistokkaat

  Huopapistokkaat

  Huopapistokkaat aikuisille huovutettu käsin lampaanvillasta. Kantapäästä matalampi, helppo laittaa jalkaan ilman kumarrusta. Jos jalat palelevat ja hikoilevat nämä tossut on hyvä valinta.

  Lue lisää...
  60,70 €
 8. Matalavartiset huopikkaat sisäkäyttöön

  Matalavartiset huopikkaat sisäkäyttöön

  Matalavartiset huopatossut sisäkäyttöön naisille ja miehille. Valmistettu kokonaan käsityönä, ilman saumoja. Väri: luonnonharmaa. Mukavat, pehmeät ja lämpimät. Notkea, kevyt kumipohja.

  Lue lisää...
  76,00 €
 9. Huopatossut, käsityö

  Huopatossut, käsityö

  Aikuisten huopatossut valmistettu käsityönä lampaanvillasta. Pehmeät, mukavat ja lämpimät. Valmistamme tilauksen jälkeen. Toimitusaika: n.7 päivää.

  Lue lisää...
  60,00 €
 10. Huopatossut nahkapohjalla

  Huopatossut nahkapohjalla

  Kokonaan käsityönä valmistetut huopatossut nahkapohjalla. Kevyet, pehmeät, mukavat. Jalat pysyvät lämpiminä, mutta eivät hikoile. Valmistamme tilauksen jälkeen. Toimitusaika n.7-10 päivää.

  Lue lisää...
  75,00 €
Laskeva

Taulukkona Listana

Sivu:
 1. 1
 2. 2
/ sivu

Huopatossut verkkokaupasta

Käsin huovutetut huopatossut aidosta lampaanvillasta ja merinovillasta. Erittäin pehmeät ja mukavat sisätossut. Myös mittatilaustyönä. Valmistamme huopatossut asiakkaan toiveiden mukaan.

Ota yhteyttä

+358 40 537 1267

info@huopalandia.fi

Y-tunnus: 2543170-4

Pankkiyhteydet
FI3281469710119834
SWIFT-BIC: DABAFIHH
Danske Bank

Huopikkaiden koko

Hyvät asiakkaat! Huopikkaiden mitoitus on reilu, joten pyydämme tilaamaan huopikkaat samaa kokoa, kuin normaali kenkien koko.